GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Kültür - Sanat
19 Mart 2018 Pazartesi 16:36

TRT İzmir Radyosu canlı müziği evlere getiriyor

TRT İzmir Radyosu’nda yeni başlayan "Ya Evde Yoksa” adlı müzik programı Türk sanat müziği sanatçı ve sazları ile evinize konuk olup canlı yayın yapıyor.

Amatör korolarda koristlik yapan veya Türk sanat müziğe gönül verenlerin daveti üzerine her hafta çarşamba günü İzmir’in içinde ve dışında bir eve konuk olan ekip Türk sanat müziğinin güçlü bir sesi ve 4 saz ustası ile Türkiye ve dünyanın her yerinden dinleyenlere canlı müzik ziyafeti çekiyor.

Program yapımcılığını Nihan Önel’in,  spikerliğini Arife Soydemir’in teknik sorumluluğunu Erkan Gökçeli’nin yaptığı “Ya Evde Yoksa” programı daha beşinci yayınında 200’ün üzerinde davet aldı. Müzik programlarının bu güne kadar klasik olarak stüdyolardan yapıldığını belirten yapımcı Nihan Önel, “Sisteme farklılık getirdik. Davet edildiğimiz evi stüdyoya çevirip o mekanın etrafındaki müzikseverleri bir araya getiriyoruz. Evin sahibi de sevdiği şarkıları söyleyebiliyor” dedi.

TRT Radyo Nağme kanalından her çarşamba günü saat 16.05’ de canlı yayınlanan program için siz de nihan.onel@trt.net.tr veya 0232-411 43 24 telefondan ulaşıp davette bulunabilirsiniz.