GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Şubat 2020 Cuma 17:34

Soyer ve belediye başkanlarından Yücel'e kutlama ziyareti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP'li ilçe belediye başkanlarının bulunduğu heyet yeniden il başkanı seçilen Deniz Yücel'i makamında ziyaret etti.

EGEDESONSÖZ- CHP İzmir İl Kongresi'nde ikinci kez İl Başkanı olarak seçilen Deniz Yücel’e yeni dönemde ilk ziyaret Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ve CHP’li ilçe belediye başkanlarından geldi. Heyet, Yücel ve yeni seçilen il yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. 

İl binasında gerçekleşen programda konuşan Yücel ve Soyer, birlik mesajı verdi. Başkan Soyer, Yücel'e Bergama'nın hali motiflerinden yola çıkarak tasarlanan tabağı hediye etti.

YÜCEL: YARIŞ BİTTİ, HİZMET ZAMANI
Sözlerine teşekkürle bşlayan Başkan Yücel “Dün yeni seçilen il yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte mazbatalarımızı aldık. Cumartesi günü yaptığımız il kongremizle parti içi yarışımız sona ermiştir. Bugünden sonra hizmet zamanı, artık projeleri konuşma zamanı. Tüm örgütümüzle birlikte, ilçe örgütlerimizle, yöneticilerimizle birlikte, büyükşehir belediye başkanımız, ilçe belediye başkanlarımı ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte İzmir’e daha iyi hizmet etmek için, ülkemize daha iyi hizmet etmek içi start vermiş bulunmaktayız. Büyükşehir belediye başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımızın bugünkü ziyareti bizim için çok anlamlı ve çok değerlidir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e ve ilçe belediye başkanlarımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

UYUMLU ÇALIŞACAĞIMIZA İNANCIM TAMDIR!
Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer de şunları söyledi: “Değerli il yönetim kurulunun yeni üyeleri, değerli belediye başkanlarım… Bugün böyle beraber olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyduğumu söylemek istiyorum. İl başkanımızın ifade ettiği gibi artık yepyeni bir dönem başlıyor. Büyük bir heyecanla göreve gelen arkadaşlarımı tek tek kutluyorum, yolları açık olsun. İnşallah hep beraber İzmir için, memleketimiz için çok güzel işlere imza atacağız. Bunu tüm kalbimle diliyorum ve tüm aklımla biliyorum. Bunu yapacağız, bunu yapmaya muktediriz. Gerçekten çok uyumlu çalışacağımıza inancım tamdır. Bir sonraki toplantıyı yeni binada yapalım inşallah diye ümit ediyorum. İnşallah bu binadaki son toplantı olsun. Yeni binamızda, İzmir’e yakışan CHP’ye yakışan binamızda daha huzurlu ve keyifli çalışacağımız bir ortam bulacağız. Başta il başkanımız olmak üzere onunla birlikte çalışmaya başlayacak olan, geçmiş dönemde de çalışmış olan yeni seçilmiş olan tüm il yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı tüm kalbimle tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. İşimiz zor ama evvel allah hep beraber altından kalkacağız.”