GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Eylül 2021 Perşembe 20:33

Semazen tartışmasına Bahçeli de girdi... Büyükşehir ve Kılıçdaroğlu'na sert sözler!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı Kültür Zirvesi'nin gala gecesinde semazen temasıyla yapılan dans gösteri siyasetin tartışma konusu oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de konuyu gündemine aldı. Bahçeli sosyal medyadan gündem değerlendirmesi yaptığı mesajlarda semazen tartışmasına parantez açarak CHP'yi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni sert sözlerle eleştirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı Kültür Zirvesi'nin gala gecesinde semazen temasıyla yapılan dans gösteri siyasetin tartışma konusu oldu. 

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve MHP İl Başkanı Veysel Şahin, gösteriyi 'yarı çıplak semazen' olarak tanımlayarak Büyükşehir Belediyesi'ni sert sözlerle eleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi'nden bu tepkilerin ardından detaylı bir açıklama gelirken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de konuyu gündemine aldı. Bahçeli sosyal medyadan gündem değerlendirmesi yaptığı mesajlarda semazen tartışmasına parantez açarak CHP'yi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni sert sözlerle eleştirdi. 

İŞTE O MESAJLAR: 
CHP’nin ipini tutup diyet listesi dayatanlar, Türkiye’nin muazzam yükselişini engelleyemeyecektir. Bu CHP’nin milli, manevi, kültürel ve tarihi değerlerimizle arasına kalın bir çizgi çektiği de en son İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin rezilliğiyle teyit edilmiştir.

Be hey utanmazlar, yarı çıplak semazen nedir? Bu soysuzluk nasıl gösterilmiştir? 7,5 asırlık Mevlevi kültürüne bu saygısızlık nasıl hazmedilecektir? Bu kepazeliği izleyen belediye başkanını geçtik de Kılıçdaroğlu hiç mi utanmamış, hiç mi vicdanı sızlamamıştır?

CHP’li İzmir Belediyesi edepsizlik çukuruna devrilmiştir. Bir de çıkmışlar, yarı çıplak soytarıyı, Türkiye’yi 50’den fazla ülkede temsil etmiş bir modern dans sanatçısı ve koreograf olarak tanıtmışlar. Neymiş, modern bir dans gösteriymiş. Batsın sizin modernliğiniz!

CHP yönetimi, köksüzlüğün bataklığına saplanmıştır. Hz.Mevlana ne güzel de söylemiş: “Kiminle gezdiğinize, kiminle arkadaşlık ettiğinize dikkat edin. Çünkü bülbül güle, karga çöplüğe götürür.” CHP çöptedir, nitekim kılavuzları, ortakları, dostları insanlığın yüz karalarıdır.