GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
20 Temmuz 2018 Cuma 10:42

Selçuk Efes'te 'Futbol Şenliği' başlıyor!

Efes Futbol Şenliği ilk kez 24- 26 Temmuz tarihleri arasında Selçuk Belediyesi’nin katkılarıyla düzenleniyor. Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Tören Alanı ve Gazi Mustafa Kemal Stadı’nda düzenlenecek turnuvada minik kramponlar yeteneklerini konuşturacak.

Birçok spor organizasyonuna ev sahipliği yapan Selçuk, 24- 26 Temmuz tarihleri arasında bu kez futbola çocuk yaşta gönül veren sporcuları ağırlayacak. İzmir’in yanı sıra Muğla Manisa, Aydın, İstanbul, Bursa, Antalya, Yalova gibi illerden 30 takımın katıldığı turnuva Selçuklular’a üç gün boyunca futbol şöleni yaşatacak. 1. Selçuk Efes Futbol Şenliği genç kuşakların sporla tanışmalarının yanı sıra spor amacıyla kültürel etkileşim sağlamak, Selçuk’un birbirinden önemli tarihi değerlerinin gelecek kuşaklara tanıtılması ve tüm bunların futbol eksenine oturtulması amacıyla düzenlenecek.

Selçuk Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek olan 1. Efes Futbol Şenliği 24 Temmuz Salı günü saat 14.00’de Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Tören Alanı’nda yapılacak olan açılış töreni ile başlayacak.