GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
7 Nisan 2021 Çarşamba 10:08

Pazaryerine çatı uçması ile ilgili Başkan İnce'den açıklama

Dün yaşanan fırtınadan sonra Atatürk Kültür Merkezi’nin çatısı uçmuş ve pazar yerinin üzerine düşmüştü. Yaşanan faciadan sonra Başkan İnce bölge esnafını ziyaret etti ve konuyla ilgili bir ihmal olup olmadığını araştıracaklarını açıkladı.

EGEDESONSÖZ – Güzelbahçe’de yaşanan fırtınada Atatürk Kültür Merkezi’nin çatısı kopmuş, pazaryerinin ortasına düşmüştü. Yaşanan faciada 2 kişi yaralanmıştı.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, yaşanan olaydan sonra yaralanan vatandaşları ve bölge esnafını ziyaret etti. Başkan İnce yaptığı ziyaretten sonra gerekenlerin yapılacağını ve konuyla ilgili bir ihmalin olup olmadığını araştıracaklarını belirtti.

Başkan İnce’nin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:

"Değerli Güzelbahçeli Hemşehrilerim, Dün ilçemizde yaşanan şiddetli fırtına nedeniyle Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezimizin çatısının bir parçası koparak açık alanda bulunan pazaryerine düşmüş iki vatandaşımız yaralanmış ve bazı esnaflarımız zarar görmüştür. Bu üzücü olayda vatandaşlarımızı ve esnafımızı ziyaret ettim. Zarar gören esnafımızla ilgili gerekenlerin yapılacağını esnafımıza da bilgisini verdim. Konuyla ilgili bir ihmalin olup olmadığını araştırıyoruz ve gereken neyse yapacağız. 

Bazı  basın yayın kuruluşlarında çıkan toplumu yanıltıcı ve yanlış haberlerin gerçeği yansıtmadığını kamuoyunun bilgisine sunarım"