GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Kültür - Sanat
16 Mart 2018 Cuma 09:46

Özdilek'te18 Mart şehitleri için fotoğraf atölyesi

İzmir Özdilek AVM, Çocuk Kulübü Etkinlikleri Kapsamında Mart ayı boyunca yapılacak olan birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklere ev sahipliği yapacak

Özdilek İzmir AVM, Mart ayında da birbirinden renkli, eğlendirici ve eğitici etkinliklerle minik misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Türkiye Tekstil ve Perakende sektörünün parlayan yıldızı Özdilek Holding’in 2001 yılında İnciraltı’nda açtığı Özdilek Alışveriş Merkezi, kadınlara ve çocuklara yönelik olarak ücretsiz atölye çalışmaları gerçekleştiriyor. Düzenlenen atölyelerle katılımcıların keyifli zaman geçirmeleri ve ilgi alanlarına göre el becerilerini geliştirmeleri sağlanıyor.

17-18 Mart tarihlerinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Özel olarak yapılacak olan Fotoğrafçılık Atölyesi 14.00 – 15.30 – 17.00 saatlerinde 3 seans olarak gerçekleşecektir. Fotoğrafçılık Atölyesi etkinliğine 6 ile 12 yaş aralığındaki tüm çocuklar ücretsiz katılabilecektir.

Fotoğrafçılık Atölyesi etkinliğinde, eğitmenler eşliğinde çocuklara fotoğraf makinesi ve fotoğrafçılık hakkında bilgiler verilirken, 18 Mart Çanakkale Zaferimizin yıl dönümü olması nedeniyle Çanakkale Zaferi’ne ait objelerin fotoğrafları çekilecek ve çekilen fotoğraflar basılarak minik katılımcılara günün anısı olarak hediye edilerektir.

Önemli gün ve haftalarda düzenlediği etkinliklerle misafirlerinin takdirini toplayan Özdilek İzmir AVM, 17-18 Mart ‘ta minik misafirlerini eğitici ve eğlenceli atölyeye bekliyor olacak.