GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Kültür - Sanat
17 Kasım 2020 Salı 12:25

Nihal Yalçın'dan Bir Başkadır tepkisi

Oyuncu Nihal Yalçın, Netflix'te yayımlanan Bir Başkadır dizisiyle Türkiye'nin gündemine oturan Öykü Karayel'in oyunculuğunu sosyal medyada övenlere tepki gösterdi. Yalçın, "Çok gaza geliyorsunuz. Ne ara hepiniz dizi yorumcusu oldunuz be? Bazı konularda cehaletinizi görüyorum" dedi.

Netflix'in geçtiğimiz hafta yayına soktuğu Türk yapımı Bir Başkadır dizisi, en çok izlenilen ve en çok bahsedilen dizilerden biri oldu. Dizide Meryem karakterine hayat veren Öykü Karayel'in oyunculuğu herkesi etkisi altına aldı. Sosyal medya platformu Twitter'da da kullanıcılar Karayel hakkında övgü dolu yorumlarda bulundu.

"CEHALETİNİZİ GÖRÜYORUM"

Meryem karakteri için ilk düşünülen isimlerden biri olan Nihal Yalçın ise, Öykü Karayel'in oyunculuğunu övenlere tepki gösterdi.
Yalçın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Çok gaza geliyorsunuz, birbirinizi etkiliyorsunuz. Görüyorum buradan hep. Ne ara hepiniz dizi yorumcusu oldunuz be? Oyunculuk falan övüyorsunuz bir de, böyle karnıma ağrılar giriyor. Bazı konularda benim cehaletimin görüldüğü kadar görüyorum cehaletinizi. Hadi ona cehalet demeyeyim de kendinizi bilmezliğinizi diyeyim" ifadelerini kullandı.
 

BAŞROLÜN ÖYKÜ KARAYEL'E VERİLMESİNDEN Mİ RAHATSIZ OLDU?

Yalçın'ın tepkisi aynı dizi için Karayel'den önce kendisiyle anlaşıldığına fakat daha sonra başrolün Karayel'e verilmesine yönelik çıkan haberlerden dolayı olduğu iddia ediliyor.