GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Ekim 2021 Cuma 13:25

Menderes CHP'de seçim tarihi belli oldu!

Kemal Koç başkanlığındaki yönetimin düşmesinden sonra CHP Menderes delegeleri, 20 Kasım’da yeni başkan ve yönetim kurulunu seçecek. Çağrı Çiftçi, Ahmet İşler, Ferhun Baloğlu ve Güler Mutlu Yılmaz’ın adaylık başvurusu yaptığı öğrenildi.

EGEDESONSÖZ – Cumhuriyet Halk Partisi Menderes İlçe Örgütü, sandığa gidiyor. CHP İl Başkanlığı, Kemal Koç başkanlığındaki yönetimin, istifalar nedeniyle düşmesi sonucu gündeme gelen kongrenin 20 Kasım’da yapılmasına karar verdi. Partiyi kongreye kadar yönetecek olan geçici yönetimin Başkanı Muammer Karabacak, aday olmayacağının altını çizdi.

Menderes’te CHP İlçe başkanlığı için eski belediye başkan aday adayı Çağrı Çiftçi’nin yanı sıra Ferhun Baloğlu, Ahmet İşler ve Güler Mutlu Yılmaz’ın başvuruda bulunduğu öğrenildi. Bülent Duru ve Tekin Uslu’nun da çalışma içinde olduğu belirtilirken, Kemal Koç’un henüz karar vermediği ifade edildi. 304 delegesi bulunan Menderes CHP’den ayrılan ve vefatların olduğu, hafta başında askıya çıkarılacağı, 20 Kasım’da Menderes Belediyesi Nikah Sarayı’nda yapılacak kongrede salt çoğunluğun sağlanamaması durumunda kongrenin bir hafta sonra aynı saat ve günde, aynı yerde yapılacağı açıklandı.