GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
21 Ağustos 2019 Çarşamba 10:10

MHP yangınların ardından kolları sıvadı: 300 bin fidan dikilecek!

Kentte günlerce süren orman yangınları sonrasında 500 hektarın üzerinde yeşil alanın yok olduğu ifade edildi. MHP İzmir İl Başkanı Şahin ise, “Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı olarak şehrimizde çıkan yangınlardan dolayı içimiz yandı. Bu bağlamda; bin 500 dönümlük araziyi 300 bin fidan dikip yeşillendireceğimizi kamuoyuna saygıyla duyuruyorum” dedi.

EGEDESONSÖZ- İzmir’de 3 gün boyunca süren orman yangınlarında 500 hektarın üzerinde bir alanın yok olduğu belirtildi. Kentte belediyeler, valilik, siyasi parti temsilcileri ve bakanlık yetkilileri ormanla mücadelede yoğun bir çalışma sürdürdü.

Önceki gün yangınlar kontrol altına alındı. Yeni süreçte yangınların nedenleri üzerinde araştırma yapılacak ve küle dönen arazilerin bir an evvel yeşillendirilmesi için kollar sıvanacak. Gelinen noktada Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı ilk olarak elini taşın altına koyan taraf oldu.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı olarak şehrimizde çıkan yangınlardan dolayı içimiz yandı. Bu bağlamda;  bin 500 dönümlük araziyi 300 bin fidan dikip yeşillendireceğimizi kamuoyuna saygıyla duyuruyorum” dedi.