GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
İş Dünyası
2 Aralık 2019 Pazartesi 09:36

Konkordato ilan eden Bülent Akgerman'dan manidar paylaşım!

İzmir'İN tanınmış sanayici ailelerinden Akgerman Ailesi'nde baba Öner Akgerman, oğulları Bülent ve Levent Akgerman ile 4 şirketlerinin konkordato ilan etmesi iş dünyasında konuşuluyor.

İzmir'in tanınmış sanayici ailelerinden Akgerman Ailesi'nde baba Öner Akgerman, oğulları Bülent ve Levent Akgerman ile 4 şirketlerinin konkordato ilan etmesi iş dünyasında konuşuluyor. İzmir 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 26 Şubat 2020'deki duruşmaya kadar borçlarını ödeme konusunda 3 ay mühlet verdiği işadamlarından Bülent Akgerman'ın sosyal medyada yaptığı ilginç paylaşım dikkat çekti.

ESİAD, EGİAD, EGİ-FED Danışma Kurulu ve AIESEC Danışmanlar Yüksek Kurulu Başkanlığı yapan Bülent Akgerman'ın bir hafta önce, yani konkordato kararı öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yuva kurarsın, boşanmanı beklerler. İş kurarsın, batacağın zamana iddiaya girerler. Birisiyle ortak olursun, 'Kesin ayrılırlar' derler. Başarırsın 'Acemi şansı', kazanırsın 'Babadan kalmıştır', yükselirsin 'Torpili vardır' derler. En sonunda düşersin, 'Ee biz demiştik' derler" ifadelerini kullandığı görüldü. (Yeni Asır)