GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
7 Nisan 2021 Çarşamba 13:07

Kerem Bürsin'in maske çıkışı sosyal medyayı ikiye böldü

Rol arkadaşı Hande Erçel ile adı sık sık aşk dedikodularına karışan oyuncu Kerem Bürsin'in; Erçel ile birlikte yaptığı canlı yayında kafelere gidip maskelerini çıkaran kişiler için söylediği sözler, sosyal medyayı ikiye böldü.

Oyuncu Kerem Bürsin, partneri Hande Erçel ile Instagram'da canlı yayın yaptı. Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan ikiliden Bürsin, yayının sonunda 'sosyal mesaj verebiliyor muyuz?' diye sordu.

Bürsin ardından "O kafelere gidiyorsunuz ya maskelerinizi çıkarıyorsunuz ya afedersiniz de salaksınız! I am sorry (Üzgünüm), salaksınız. Ailelerinizi, insanları bir düşünün" dedi. Bilindiği gibi koronavirüs yasaklarının gevşetilmesinin ardından kafe ve restoranlar, işletmelerin ayakta kalması için kısıtlamalı olarak açılmıştı.

Ünlü oyuncunun sözleri sosyal medyayı ikiye böldü. #haddinibilkerembürsin hashtag'i TT listesinde ilk sıraya yerleşti. Bazı sosyal medya kullanıcıları Kerem Bürsin'i sert bir dille eleştirirken, bazı kullanıcılar ise artan vaka sayılarını da hatırlatarak oyuncuya destek verdiler.