GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
16 Ocak 2021 Cumartesi 09:56

Karabağlar Belediyesi aşı merkezlerini dezenfekte ediyor

Karabağlar Belediyesi, ilçede bulunan 31 aile sağlığı merkezini dezenfekte ediyor Böylece bu merkezler, covid-19 salgınına karşı yakın zamanda başlayacak toplu aşılamaya hazır hale getiriliyor.

Covid-19 salgını ülkemize sıçradığından bu yana etkin ve sistemli bir mücadele yürüten Karabağlar Belediyesi, dezenfekten çalışmalarına ara vermiyor. Daha önce okulları, camileri, berber ve kuaförleri, parklar ve pazaryerlerini, kahvehaneleri dezenfekte eden Karabağlar Belediyesi, aile sağlığını merkezlerini de unutmadı. Vatandaşlara covid-19 aşılarının yapılacağı merkezler, baştan aşağı dezenfekte edilerek, steril bir hale getiriliyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, insanlığın bu hastalıktan kurtulması için umut ışığının doğduğunu vurgulayarak, “Umarım toplu aşılamayla özlediğimiz eski günlere kavuşuruz. Biz de bu anlayış doğrultusunda salgına karşı etkin mücadelemize devam ediyoruz. Hizmet binalarımızda, toplu kullanım alanlarında aldığımız önlemler sürüyor” dedi.

Soğuk havaların yurdumuzda etkili olduğunu da hatırlatan Başkan Selvitopu, “Hastalığın yayılma riskine karşı maske, mesafe ve hijyen kurallarına daha sıkı uyalım” çağrısı yaptı.