GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
18 Temmuz 2018 Çarşamba 09:33

Kapı, pencere ve cam sektörü İzmir'de buluşuyor

Fuar İzmir’de 13-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda Alüminyum - PVC Kapı, Pencere, Panjur,  Cephe ve Cam Sistemleri, Makine ve Teknolojileri, Hammadde, Aksesuar ve Tamamlayıcı Ürünler bir araya gelecek.

İZFAŞ; bu yıl pencere, kapı ve cam endüstrilerinin tüm bileşenlerini Windoor World Alüminyum - PVC Kapı, Pencere, Panjur,  Cephe ve Cam Sistemleri, Makine ve Teknolojileri, Hammadde, Aksesuar ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı’nda buluşturacak.  Türkiye’de son dönemde önemli bir yükseliş yaşayan inşaat sektörünün temel unsurlarından olan pencere, kapı ve cam endüstrileri, Windoor World 2018’de profesyonel ziyaretçiyle buluşacak. Fuar İzmir’in ev sahipliği yapacağı Windoor World Fuarı, 13 – 16 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek.  

SEKTÖR BULUŞUYOR
Windoor World Fuarı’nda; pencere profil firmaları ve profil işleme firmaları, anahtar kilit ve kontrol sistemleri, silikon, yapıştırıcılar ve sızdırmazlık ekipmanları, pencere ve aksesuarları, pencere imalat makineleri ve yardımcı ekipmanlar, laminasyon filmleri, pencere, panjur, jaluzi ve stor sistemleri, ısı yalıtım sistemleri, giydirme cephe sistemleri, gölgelendirme, koruma ve kapatma sistemleri, kapı ve aksesuarları, anahtar, kilit ve kontrol sistemleri, elektronik kapı ve kontrol sistemleri, kapı imalat makineleri ve yardımcı ekipmanlar, korkuluk sistemleri, yangın ve güvenlik kapıları, kapı güvenlik ve otomasyon sistemleri, cam ürünleri, cam işleme makineleri ve yardımcı ekipmanlar, cam uygulamaları, cam giydirme ve lamine cam teknolojileri, yazılım ve donanımlar yer alacak.

PROFESYONEL ZİYARETÇİYE AÇIK OLACAK
Dört gün sürecek fuar boyunca inşaat firmaları, müteahhitler, proje taahhüt firmaları, mimarlık - mühendislik firmaları ile odaları, mobilya - dekorasyon firmaları, iç mimarlar, dekoratörler başta olmak üzere pencere, kapı, cam sektörünün profesyonel temsilcileri fuarı gezme fırsatı bulacak. İkili görüşmeler sayesinde sektöre hareket gelmesi bekleniyor.