GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
13 Ağustos 2019 Salı 11:01

Kalbimizdesin Yasin Börü

Diyarbakır'da teröristlerce katledilen 16 yaşındaki Yasin Börü ve arkadaşları için AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı kurban eti dağıttı.

AK Parti  Sosyal Politikalar İl Başkanlığınca, 2014 yılında Diyarbakır'da kurban eti dağıtırken teröristlerin saldırısı nedeniyle yaşamını yitiren 16 yaşındaki Yasin Börü ve arkadaşları için İzmir’in tüm İlçelerinde kurban dağıtıldı. Yasin Börü isminin yazılı olduğu tişörtlerle kurban dağıtımını gerçekleştiren teşkilat mensuplarına, AK Parti İzmir İl Sosyal Politikalar Başkanı Semiha Paçacı da eşlik ettiı.

Unutmadık, unutmayacağız
İl Sosyal Politikalar Başkanı Semiha Paçacı yaşananları unutmadıklarını belirterek, " Diyarbakır'da 2014 yılında HDP'nin çağrısıyla düzenlenen izinsiz gösterilerde masumlar katledilmiştir. Yasin Börü ve arkadaşları da kurban eti dağıttıkları için hain terör örgütü tarafından bu olaylar sırasında öldürülmüştür. Yasin kardeşimizi ve arkadaşlarını unutmadık, unutmayacağız. Onların anısını yaşatmak için bu Kurban Bayramı'nda onlar için kurban dağıtıyoruz. Allah mekanlarını cennet eylesin. Yasin Börü ve arkadaşları kalbimizde" dedi.