GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
14 Aralık 2017 Perşembe 11:58

İzmirli belediye başkanları Muğla’ya akın etti: Program ve destek bir arada!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Ulaşım Çalıştayı’na İzmir’den katılım yoğun oldu. İzmirli başkanların ayrıca CHP’li belediyelere yönelik olası operasyonlar için destek hamlesi gerçekleştirdiği öğrenildi.

EGEDESONSÖZ- Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği Ulaşım Çalıştayı’na İzmir’den katılım yoğun oldu.

Türkiye’deki Cumhuriyet Halk Partili (CHP) belediye başkanları Muğla’da buluştu.

Geçmiş yıllarda büyükşehir belediyelerinde görev yapan daire başkanlarının ağırlandığı zirve bu yıl kapsamı genişletilmiş şekilde Muğla’da düzenlendi.

CHP’li tüm belediye başkanları davet gönderilirken Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin görevden uzaklaştırılmasının ardından Başkan Osman Gürün’ün Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde de özel teftiş yapıldığının açıklanmasıyla toplantıya katılım şekil değiştirdi. İzmir’den Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu başta olmak üzere ilçe belediye başkanları bu konudaki hassasiyetlerini göstermek amacıyla Muğla’ya gitti.

Programın açılışı konuşmasını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapacağı öğrenildi. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve kürsüye çıkması beklenen diğer belediye başkanlarının İlgezdi ve tüm partidaş başkanlar lehine konuşma yaparak önemli mesajlar vereceği ifade edildi.

Programda İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Kader Sertpoyraz, Trafik ve Denetim Şube Müdürü Mehmet Ali Bodur ve Ulaşım Planlama Şefi Utku Cihan’ın da ulaşım planlaması, belediyelerde taşımacılık sorunları, akıllı ulaşım sistemleri, otopark çözümleri ve terminal yeri planlamaları gibi konularda bilgilendirme yapacağı belirtildi.