GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
16 Şubat 2019 Cumartesi 08:40

İzmir’deki tuvaletleri akan o hastanede tamirat zamanı!

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’nde geçtiğimiz yıl tamiratı yapılan tuvaletlerin yeniden sorun çıkardığı, alt kata sızma yaptığı ve vatandaşları mağdur ettiği öğrenilmişti. Gün içinde sıkıntılı olan tuvaletler yetkililer tarafından tamir edildi.

Mehmet İŞLER/EGEDESONSÖZ- Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’nde geçtiğimiz yıl içinde yapıldığı belirtilen bazı tamirat ve onarım işlerinin yeniden sıkıntılara yol açtığı ifade edildi. Hastanenin tuvalet ve kantin gibi bazı bölgelerinde tavandan gelen rutubet ve su damlarının vatandaşları mağdur ettiği öğrenildi.

Hastane yetkililerinin ise İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından açılan ihale sonrası onarım işlerini yapan firmanın yeniden gelerek sorunları çözmesini beklediği aktarıldı.MAĞDURUZ, FİRMANIN SORUNLARI ÇÖZMESİNİ BEKLİYORUZ
İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Kadri Yakut konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İş geçen sene yapıldı. Tuvalet ihalesini İl Sağlık Müdürlüğü yaptı. İhale bitti. Firma ayrıldıktan sonra sıkıntılar başladı. Firmanın bu sorunları çözmesini bekliyoruz. Geçici kabulü yapıldığı ve kesin kabul yapılmadığı için bizim hakkımız var. Biz yaşananlardan dolayı mağduruz. Hastalarımız da biz de sıkıntı çekiyoruz. Vatandaş şikayete geliyor” dedi. 

JET MÜDAHALE!
Öte yandan gün içinde yetkililerin sıkıntılı duruma müdahele ettiği belirtildi. Hastaneye gelen ekip, akan tuvaletleri yeniledi. Ayrıca boyama işlemi de gerçekleştirildi.