GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
18 Ağustos 2018 Cumartesi 14:04

İzmir’de polis vurmuştu, Takoz bulundu!

İzmir’de kendisine saldırdığı gerekçesiyle trafik polisi tarafından vurulan köpek bulundu. Tedavi altına alınan Takoz isimli köpeğin ayaklarından yaralandığı tespit edildi. Polisin, köpeği vurduktan sonraki tavrı büyük tepki toplamıştı.

EGEDESONSÖZ- İzmir’in Bayraklı İlçesi Soğukkuyu Mahallesi’nde kendisine saldırdığı gerekçesiyle köpeği tabancasıyla vuran trafik polisi büyük tepki topladı. Polisin, görüntüleri ve belediye otobüsünde vatandaşların kendisine tepki gösterdiği video sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlendi. Olayın ardından, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü de bir açıklama yaparken trafik polisiyle tartışan görüntülerdeki hayvansever kadının Nilden Deniz Coşkun olduğu belirlendi. Coşkun, polisin köpeği vurduğunu haber vermiş ve otobüsteki vatandaşları duyarlı olmaya davet etmişti.

Yapılan arama çalışmaları sonrasında ayaklarından vurulan Takoz isimli köpek bulunarak tedavi altına alındı. Vatandaşlar, özel bir veteriner kliniği olan VET-MORE’de köpeği götürerek tedavi ettirdi. İşyerinin sahibi Veteriner Hekim Aytekin Kamber de tedavi işlemlerini tamamladı.