GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
18 Temmuz 2018 Çarşamba 14:48

Göztepe'de Scarione topun ağzında

Spor Toto Süper Lig'in yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da yapacağı kampla sürdürecek olan Göztepe, geçen sezon 2'nci Lig'de Menemen Belediyespor forması giyen golcü Samed Ali Kaya ile resmen anlaştı. Bekleneni veremeyen Arjantinli Scarione ile yol ayrımına gelindi.

Menemen'de gösterdiği başarılı performansla birçok Süper Lig ekibinin transfer etmek istediği genç forvet, sarı kırmızılı ekiple 3 yıllık sözleşme imzaladı. Göztepe'nin Samed Ali için Menemen Belediyespor'a 1.5 milyon TL'ye yakın bonservis bedeli ödediği öğrenildi. Kayserispor'da futbola başlayan Samed, Menemen Belediyespor'da çıktığı 34 lig maçında 25 gol attı. 

Şu ana kadar Elazığspor'dan Alpaslan, Alanyaspor'dan Gassama ve Berkan'ı da transfer eden İzmir ekibinde, orta saha oyuncusu Oscar Scarione ise gözden çıkarıldı. Erzurum kampında bekleneni veremeyen Arjantinli oyuncuyla yol ayrımına gelindi. Maliyetinden dolayı yönetimin de elden çıkarmayı düşündüğü Scarione'nin Hollanda kampına götürülmeyeceği ve en kısa sürede deneyimli futbolcuyla yolların ayrılacağı bildirildi. Göztepe'de Yoan Gouffran'ın ise Erzurum kampında çok iyi performans gösterdiği ve Fransız futbolcunun takımda tutulacağı ifade edildi.  (DHA)