GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
18 Mart 2019 Pazartesi 09:23

Erdoğan açıkladı: İşte İzmir mitingine katılanların sayısı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'deki Cumhur İttifakı Mitingi'ne 120 bin kişi katıldığını açıkladı.

Erdoğan, "Resmi rakamı söylüyorum, 120 bin kişiyle İzmir'de mitingimizi yaptık. Sayın Bahçeli ile birlikte bu kampanyada Cumhur İttifakı olarak iki lider bir arada halkımıza hitap ettik. Muhteşem bir mitingi gerçekleştirdik. Sizlere bol bol selamlar getirdim. Gündoğdu Meydanı'nı dolduran İzmirli kardeşlerimle hasret giderdik. 31 Mart öncesinde bir kez daha sözleştik, ahitleştik." ifadesini kullandı. 

İL BAŞKANI ŞENGÜL: TEŞEKKÜRLER İZMİR
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, yoğun bir katılımla gerçekleşen ve büyük coşkuya sahne olan dünkü (pazar) miting için İzmirlilere teşekkür etti. Sahada, uzun süredir devam ettirdikleri çalışmaların oluşturduğu heyecanın, mitingin yapıldığı Gündoğdu Meydanı’na da yansıdığını söyleyen Şengül, “Bu mitingle birlikte İzmir, 31 Mart’ta kimin tarafında olacağını belli etti. Cumhur İttifakı'na olan güven ve inancını ortaya koydu. Gösterdikleri teveccüh için İzmir halkına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ilk kez İzmir’de gerçekleştirdikleri ortak mitingin şölen havasında geçtiğini ifade eden Başkan Şengül, “İzmirliler, sabahın erken saatlerinden itibaren miting alanına akın etti. Çok coşkulu ve enerjisi yüksek bir kalabalık vardı. İzmir’den tüm Türkiye’ye birlik ve beraberlik mesajını güçlü bir şekilde verdik. İzmir halkının yıllardır süren kötü yönetimden ne kadar bıktığı ve şehrimizin sorunlarından kurtulması için 31 Mart’taki seçimi bir fırsat olarak gördüğü, net olarak anlaşıldı. Cumhur İttifakı olarak çok iyi bir miting gerçekleştirdik. Ancak asla rehavete kapılmayacağız. Son ana kadar disiplinli olarak çalışmaya devam edeceğiz. Heyecan ve motivasyonumuzu koruyarak başarıya ulaşacağız. Gündoğdu Meydanı’ndaki muhteşem kalabalıkla birlikte, 31 Mart akşamı Konak Meydanı’nda da zeybek oynayacağız” diye konuştu.