GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Aralık 2017 Pazar 15:43

Erdoğan: Son FETÖ'cü hesap verene kadar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Karaman İl Kongresi’nde konuştu. Erdoğan, "Son FETÖ'cü hesap verene kadar bu katil sürüsünün peşini bırakmayacağız. Dünyanın neresine kaçarlarsa kaçsınlar, nefesimizi enselerinde hissedecekler" dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının satır başları:

FETÖ’cü müptezeller mahkemelerde yaptıklarının hesabını veriyorlar. Acımak yok. Acırsak acınacak hale düşeriz. Son FETÖ'cü hesap verene kadar bu katil sürüsünün peşini bırakmayacağız. Dünyanı neresine kaçarlarsa kaçsınlar nefesimizi enselerinde hissedecekler.

Tarih, ruhunu kimi 1 dolara, kimi 50 bin dolara satan soysuzları kaydediyor. Biri ne diyordu? 'Tankların önce önüne ben çıkarım' diyordu. Sanki Rabbim söyletmiş.

O gece Dalaman’dan çağrımızı yaptık. Benim milletim, yüz binler sokaklara döküldü. Ama o kişi Atatürk Havalimanı’ndan öyle korktu öyle korktu ki adamları hemen tanklara gittiler, sorumlularla konuştular anlaştılar. Anlaştıktan sonra da Bay Kemal tıpış tıpış tankların arasından otomobiline bindi, Bakırköy belediyesine gitti.

Oturdu oradan maç seyretmeye başladı. Çayı geldi, kahvesi geldi darbeyi izliyor. Biz ondan 1,5 saat sonra havalimanına indik. 'Bize haber verseydiniz' diyor. Bay Kemal sen de gel… Biz milletimize çağrımızı yaptık onlar geldi. Demek sen milletin olduğu yerde yoksun.

16 saat sonra darbe halledildi. Biz oradan zaten, tüm operasyonları Ümit Paşa yürüttü. Orada valimiz, enerji bakanımız, oradan süreci yönettik.
Rabbimin lütfuyla bugüne geldik. Onların hesabı tutsaydı bu kardeşiniz belki burada olmayacaktı. 15 dakika geç kalsak belki o yaptıkları ateşler bizi vuracaktı.

"BİZ DE SİZİ TANIMIYORUZ"
Suriye’nin parçalanması misyonunu yerine getiren DEAŞ’ın farklı isimler altında farklı yerlerde devreye alınması bizim için şaşırtıcı olmayacaktır.
Şimdi yeni bir durum ortaya çıktı. Kudüs’te Evangelist Siyonist bir anlayış 'ben yaptım oldu' anlayışı ile Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etti.

BM kararına rağmen bu adımı atanlar 'biz sizi tanımıyoruz biz yaptık oldu' mantığıdır. Öyle mi diyorsunuz? Biz de sizi tanımıyoruz. Hıristiyan dünyasının lideri Papa hazretlerini aradım. Onun da bizimle olduğunu gördüm.

"BEDELİ AĞIR OLUR"
Yerinizde durun, siyonist bir adım atmaya kalkmayın. Atarsanız bunu bedeli ağır olur. Çıkmış Kemal konuşuyor. 'Orası Filistin’in başkenti olarak ilan edilmeli' diyor. Biz zaten çoktan ilan ettik. Ancak Kudüs şu an işgal altında olduğu için gidip büyükelçiliğimizi açamıyoruz. Fiili olarak biz bunu zaten yapmışız. O günler yakın, inşallah büyükelçiliğimizi de orada açacağız.

Teröristleri parlatma kervanına son olarak Alman ordusuna ait bir derginin katıldığını gördük. Ama o kadar pespaye yapıyorlar ki ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. Yalanın en güçlü panzehiri gerçeklerdir. 

Terör devleti İsrail küçük çocukları bile kafeslere koydu. ey ABD, ey Trump sen bunları görmedin mi? Lafa gelince dünyanın en güçlü devleti. Ya senin her yerin güç olsa ne olacak ya. Ülkemizin önünde iki yol var, ya boyun eğeceğiz ya mücadele edeceğiz. Türkiye ya paryalığa rıza gösterecek ya da bağımsızlığına sıkı sıkıya sahip çıkacak.

Yıllarca sizinle emir kipiyle konuşanlara siz ne diyorsunuz? Haddini bil. Siz bunu dediğiniz için rahatsız oluyorlar. (Hürriyet)