GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
6 Aralık 2017 Çarşamba 10:18

Ege'de kar çilesi! Araçlar yollarda kaldı!

Kar ve buzlanma nedeniyle ulaşıma kapanan Denizli-Antalya karayolu açıldı. Kış lastiği olmayan bazı araçlar yolda kaldı, karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.

Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle tek yönlü olarak kapanan Denizli-Antalya karayolunda ulaşım yeniden sağlandı.

Kentin yüksek kesimlerinde gece başlayan kar yağışı il genelinde etkili oldu. Kar yağışı ile oluşan buzlanma nedeniyle Denizli-Antalya karayolu ile Serinhisar yolu Akça mevkisinde trafik kazaları meydana geldi. 

Kazalar nedeniyle Antalya yönü trafiğe kapatıldı, tır ve çekicilerin bölgeden geçişine izin verilmedi.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle özellikle Denizli-Antalya karayolunun Cankurtaran mevkisinde de trafikte aksamalar yaşandı. Kış lastiği olmayan bazı araçlar yolda kaldı, karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Trafik ekipleri, zincirsiz araçların geçişine izin vermedi.

YOL AÇILDI
İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde tek yönlü kapatılan Denizli Antalya yolunundaki kazalı araçları kaldırarak yolu ulaşıma açtı.

Yolun çeşitli noktalarındaki trafik kazalarında iki kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralıların tedavisi ayakta yapıldı.

Bölgede denetimlerini sürdüren trafik ekipleri buzlanma yaşanan yerlerde oluşabilecek kazalara karşı sürücüleri durdurarak uyarıda bulundu.

Öte yandan Serinhisar ilçesi yakınındaki bölge trafik istasyonunda polis ekipleri, acil vakalara müdahale için hazır bekletiliyor. (AA)