GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
16 Eylül 2021 Perşembe 16:18

Efsane geri dönüyor

2 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanan 31. bölümüyle sezon finali yapan Sadakatsiz dizisi için geri sayım başladı. Kanal D'nin çok sevilen dizisinin merakla beklenen yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Derin ve Asya'nın aynı araçta uçuruma yuvarlandığı sahne ile ekranlara veda eden dizinin 32. bölüm fragmanında; Volkan'ın konuştuğu kişiye "Eşim ve oğlum İstanbul'da" demesi ve Derin'in tekerlekli sandalyede oluşu dikkat çekti.

‘Doctor Foster’ adlı yabancı diziden ülkemize uyarlanan ve başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in paylaştığı 'Sadakatsiz' dizisinin ikinci sezonu için geri sayım başladı.

Haziran ayında sezon finali yapan Sadakatsiz, 22 Eylül Çarşamba akşamı 32'nci bölümüyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Kanal D 'de yayınlanan dizinin yeni bölüm fragmanı takipçilerini heyecanlandırdı. Sezon finali bölümünün son sahnesine Derin ve Asya'nın arabayla uçurumdan düştüğü anlar damga vurmuştu. İkilinin ölüp ölmeyeceği sorularının yanıtı; yeni sezonun ilk bölümüyle açığa çıktı.

Sadakatsiz 32'nci bölüm fragmanına; Asya sağlıklı bir şekilde hayatına devam ederken; Volkan takıntısı ve hırsıyla ilk sezon herkese 'pes' dedirten Derin'in tekerlekli sandalyede oluşu damga vurdu. Öte yandan yeni bölüm tanıtımında; Volkan Arslan'ın konuştuğu kişiye "Eşim ve oğlum İstanbul'da" demesi 'kast ettiği insan Asya mı?' sorusunu akıllara getirdi.

Dizinin yeni bölüm fragmanına; "Efsane geri dönüyor", "Bomba gibi geliyor", "Eşim ve oğlum mu dedi Volkan?", "Derin'e çok yazık oldu", "Derin'i hiç sevmem, fakat burada kendisine çok üzüldüm", "Her şey değişiyor da Volkan'ın kendisinin bir halt sanması asla değişmiyor" gibi yorumlar geldi.