GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Sağlık
10 Haziran 2019 Pazartesi 10:40

Demokratik Sağlık Sen'de Doğruyol güven tazeledi

Demokratik Sağlık Sen İzmir Şubesinin 2. Olağan Genel Kurulu Yapıldı. Demokratik Sağlık Sen İzmir İl Başkanı Ahmet Doğruyol, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Tecrübeli sendikacı Şube Başkanı Ahmet Doğruyol un tek aday olarak girdiği seçime kongreye katılan tüm delegelerin oyunu alan Doğruyol; konuşmasında göreve geldikleri günden bu yana çalışmalarını devam ettiklerini, Demokratik Sağlık Sen'in Türkiye’de en hızlı büyüyen sendikası olduğunu, özellikle son zamanlardaki siyasi çalkantıların siyasetle bağlantılı olan sendikalarda etkili olduğunu ifade etti.

Doğruyol, "Demokratik Sağlık Sen'in kuruluş felsefesinin de siyaset için değil, sendikacılık için olduğunu, bundan dolayıdır ki, çalışanlarımızın dili, dini, ırkı, mezhebi, meşrebi bizim için önemli değildir. Ancak hiç bir vatandaşın bu devlete, bu millete ihanet etme lüksü, hakkı yoktur. Milletimizin ötekileştirmelere değil, birleştirmelere ihtiyacı vardır. Bizim vatandaşlarımız değerlidir. İnsan olarak değerlidir" dedi. 

Ülkemizdeki en büyük sorunun adalet sorunu olduğunu söyleyen Doğruyol, "adaletin olmadığı yerde herkes kendi adaletini  tesis etmeye çalışır. Bu karmaşaya, arbedeye ve hukuksuzluğa gayri meşru işlerin artmasına sebep olur. Hak, hukuk, adalet ve liyakatın tesisi için çabalamak gerekir. Ne zaman tüm vatandaşlarımız aynı hukuk kurallarıyla yargılanırsa ülkemiz o zaman düze çıkar. Ne zaman ki kul hakkı yenmezse o zaman ülkemiz düze çıkar" dedi.