GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Sağlık
2 Kasım 2019 Cumartesi 12:44

Dalga dalga yayılıyor... 'Maskemi takarım, farkındalık yaratırım'

İzmir’de siyasiler ve belediye başkanları 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında hijyenik maske takarak lösemi hastası çocuklar için düzenlenen kampanyaya destek verdi.

Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında düzenlenen 'Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım' sloganıyla yapılan farkındalık hareketine, CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ile Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç maske takarak destek verdi.

- GÜZELBAHÇE BELEDİYESİ’NDEN ÖRNEK FARKINDALIK

-TORBALI BELEDİYESİ DE FARKINDALIK YARATTI

Milletvekili Sevda Erdan Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Dünyanın en güçlü küçük savaşçıları, sizler her zaman kazanan olacaksınız” dedi.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ise hazırladığı video ile farkındalık haftasına sahip çıktı. Erhan Kılıç açıklamasında “dünyanın en güzel savaşçıları. Sizi çok seviyorum. Maskemi takarım, farkındalık yaratırım” dedi.

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur yaptığı açıklamada "Lösemili çocuklar insanlardan ve havadan mikrop kapmamak için maske takarlar. Lösemi bulaşıcı değildir ve tedavi edilebilir. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle "Maskemi takarım, farkındalık yaratırım" kampanyasına Torbalı Belediyesi olarak biz de destek veriyoruz" dedi.