GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
20 Ekim 2017 Cuma 10:00

Çiğlili muhtarlar buluştu

Çiğli’de görev yapan muhtarlar, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın davetlisi olarak, 19 Ekim Muhtarlar Gününü Çiğli Akvaryum Kafe’de düzenlenen etkinlikle kutladı.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli’de görev yapan muhtarlarla Belediye Akvaryum Kafe’de bir araya geldi. Muhtarlar gecesine, Çiğli’nin 26 muhtarı, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve müdürler katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Başkan Hasan Arslan, muhtarların, belediyenin mahallelerdeki meclis üyeleri olduğunu belirterek, muhtarların yapılan hizmetlerdeki katkısının önemini vurguladı.

“Telefonlarımız 7/24 açık”

Başkan Hasan Arslan, kendisinin ve bürokratlarının telefonlarının 7/24 açık olduğunu vurgulayarak,  Çiğli’de 25 bin nüfusu mahallelerin olduğunu ve muhtarların ciddi bir nüfusu temsil ettiğini söyledi. Başkan Hasan Arslan şöyle konuştu; “Her yerde ve her ortamda söylüyorum; muhtarlarımız bizim doğal meclis üyemiz. Muhtarlarımız seçilen ve mahallerini temsil eden en çekirdek birim. Demokratik bir yarışla göreve geliyorlar. Onları çok önemsiyorum. Kendilerini mahallelerinde kabul ettirerek bu noktaya ulaşıyorlar. Onlar için gönül ister ki çok şey yapalım. Ben buradan tekrar etmek istiyorum, muhtarlarımızın taleplerine anında cevap vermek bizim önceliğimiz. Tüm bürokrat arkadaşlarımı da bu konuda hassas olmaya davet ediyorum.  Muhtarlarımızın mahalleleri için yaptıkları talepleri anında çözmek görevimiz.