GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Eylül 2020 Pazartesi 19:07

Çalkaya'dan Kılıçdaroğlu'na 'Uzaktan eğitim' raporu

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara'da bir araya geldi. Görüşmeyi sosyal medya hesabından duyuran Çalkaya " Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek, Balçova’da sürdürdüğümüz hizmetler ile ilgili bilgi verdim" ifadelerini kullandı.
EGEDESONSÖZ- Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Balçova Belediye Başkanı seçilen Çalkaya pandemi döneminde uzaktan eğitimde yaşanan eşitsizlik hakkında da 'Lider' ile görüştü. Çalkaya görüşmelerde şimdiye kadar yapılan çalışmaları Kılıçdaroğlu'na anlattı. Görüşmeyi sosyal medya hesabından duyuran Çalkaya şu ifadeleri kullandı:
"Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek, Balçova’da sürdürdüğümüz hizmetler ile ilgili bilgi verdim. Genel Başkanımıza uzaktan eğitim sürecinde, ilçemizdeki öğrencilerin eğitimlerinden geri kalmamaları için verdiğimiz hizmetleri de anlatma fırsatım oldu."