GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
6 Aralık 2019 Cuma 11:25

CHP’li İnanç’tan il kongresi için yeşil ışık: Görevden kaçmam!

Güzelbahçe’den delege seçilen ve partide uzun yıllar her kademede görev alan Altan İnanç, il kongresinde aday olabileceğini açıkladı. İnanç, “Adaylık bu süreçte zorunluluk olarak önümüze örgüt tarafından konulursa bu görevden kaçmam” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) uzun yıllar her kademede görev yapmış olan Altan İnanç, mahalle delege seçimlerinin geride kalmasıyla birlikte açıklamalarda bulundu. Olağan kurultay sürecinin ilk etabının aşılmasıyla birlikte gözler ilçe kongrelerine çevrildi. Fakat diğer yandan il başkanlığı için de kulislere her geçen gün gelişmeler yansıyor.

Güzelbahçe siyasetinin etkili ismi Altan İnanç’ın il başkanlığı için nabız yokladığı ve oluşacak delege yapısına göre kongrede adaylığa soyunacağı partide konuşuluyor. İddialarla ilgili açıklama yapan İnanç, “İlçe kongrelerini yakından takip edeceğim. Örgütün karar süreçlerinde ağırlığını artıracak kadro çalışmalarını destekleyeceğim. Adaylık bu süreçte zorunluluk olarak önümüze örgüt tarafından konulursa bu görevden kaçmam” dedi.