GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
18 Nisan 2019 Perşembe 16:20

CHP’li Başkan Yücel’den Kemalpaşa mesajları: Saltanat bitti, hizmet zamanı!

İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe ziyaretlerine Kemalpaşa’dan başladı. İlçe Başkanı Mehmet Ayçil ve Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı tarafından makamlarda ağırlanan Yücel, “Şimdi saltanat dönemi bitti, hizmet zamanı” mesajını verdi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilçe turuna çıktı.

Yücel’in ilk durağı AK Parti’den kazanılan Kemalpaşa oldu. Öncelikle partinin ilçe binasına giden ve burada Başkan Mehmet Ayçil ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Yücel’in sonraki adresi belediye oldu.

2014 yerel seçimlerinde kaybettiği koltuğu 5 yıl sonra geri alan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’yı ziyaret eden Yücel açıklamalarda da bulundu.

Yücel, “Kemalpaşalılara aylar önce söz vermiştik, "Kemalpaşa’yı yeniden CHP belediyeciliğine kavuşturacağız" diye. Atamızın adını taşıyan güzel ilçemize karşı sözümüzü tutmanın ve Kemalpaşalıların desteğini almanın gururunu yaşıyoruz. Şimdi saltanat dönemi bitti, hizmet zamanı. Bu başarıda emeği olan tüm ilçe örgütümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Yücel Kemalpaşa temasları sonrasında Bornova, Bayraklı ve Çiğli ziyaretleri ile programını sürdürdü.