GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Nisan 2019 Çarşamba 15:30

CHP’li Başkan Yücel’den AK Partili Sürekli’ye fakslı tebrik: Birlikte çalışmaya hazırız!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’na atanan Kerem Ali Sürekli’yi ilk tebrik eden isim mevkişadı CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel oldu. Yücel, Sürekli’ye gönderdiği yazılı tebrik mesajında, “Bu büyük sorumluluk isteyen görevde başarılar dilerken kurtuluşun ve kuruluşun şehri İzmir ve İzmirliler için yapılacak her işte birlikte çalışmaya hazır olduğumuzu belirtir, şahsınızı tebrik ederim” ifadelerini kullandı. Yücel ayrıca örgüt çalışmalarına da start verdi ve ilçe turlarının programını hazırladı.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti İzmir İl Başkanlığına atanan Kerem Ali Sürekli’ye faksla tebrik mesajı gönderdi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ayrıca 31 Mart yerel seçimlerinin ardından örgüt çalışmaları noktasında kolları sıvadı.

İl Başkanı Yücel tüm ilçeleri ziyaret etme kararı aldı. Örgüt başkanlarıyla görüşecek olan Yücel’in kazanılan ilçelerde belediye başkanlarını da ziyaret edeceği aktarıldı.

PROGRAMDA NELER VAR?
Yücel’in ilçe turları için il başkanlığı tarafından hazırlanan taslak programda, ‘Cumhuriyet Halk Partsi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 31 Mart Seçimlerinde gösterdikleri başarı ve fedakarca çalışmaları sebebiyle ilçe ve belediye başkanlarını ziyaret edecektir. İlk ziyaretler, 18 ve 19 Nisan 2019 tarihlerinde yapılacak olup, ziyaret programı aşağıda sunulmuştur.

18 Nisan Perşembe günü programı;

Saat:11:00 Kemalpaşa

Saat:13:00 Bornova

Saat:15:00 Bayraklı

Saat:17:00 Çiğli

19.04.2019 Cuma günü programı;

Saat:10:30 Foça

Saat:13:30 Dikili

Saat:16:00 Kınık

Saat:19:00 Bergama

Ziyaretler yukarıda belirtilen saatlerde CHP ilçe başkanlıklarında başlayacak ardından belediyesi CHP'li olan ilçelerde belediye başkanları makamlarında ziyaret edilecektir’ ifadeleri yer aldı.

YÜCEL’DEN SÜREKLİ’YE: BİRLİKTE ÇALIŞMAYA HAZIRIZ!
AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nın önceki Başkanı Aydın Şengül’ün geçtiğimiz günlerde sürpriz istifasının ardından genel merkez tarafından göreve atanan Sürekli’yi tebrik eden Yücel yazılı mesajında şunları söyledi:

Sayın Kerem Ali Sürekli Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Başkanı

Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Başkanlığı görevine atandığını öğrenmiş bulunmaktayım. Bu büyük sorumluluk isteyen görevde başarılar dilerken kurtuluşun ve kuruluşun şehri İzmir ve İzmirliler için yapılacak her işte birlikte çalışmaya hazır olduğumuzu belirtir, şahsınızı tebrik ederim.

Avukat Deniz Yücel’

Öte yandan devir teslim töreninin ardından ise CHP tarafından Yücel liderliğinde AK Parti’ye tebrik ziyareti düzenleneceği belirtildi.