GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
19 Mart 2018 Pazartesi 14:36

CHP İzmir’in patronu Yücel’in dördüncü günü: Bayraklı’da sürpriz!

2019’da gerçekleşecek üç büyük seçime kilitlenme parolasıyla yürütülecek çalışmalar için ilçe ziyaretleri düzenleyen İl Başkanı Deniz Yücel, Karşıyaka ve Bayraklı’ya gitti. Şu ana kadar yapılan tüm ziyaretlerde CHP’li belediye başkanları programlara katılırken Bayraklı bu geleneği bozdu.

EGEDESONSÖZ- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Şubat ve Mart ayında gerçekleşen iki kurultayın ardından 2019 sürecinin startını vermiş ve ilçe ziyaretlerine başlamıştı.

Başkan Yücel dördüncü program gününde temaslara ara vermeden devam ediyor.

İlk olarak Karabağlar, Buca, Balçova ve Narlıdere’ye giden Yücel daha sonra Yarımada Bölgesi’nde Güzelbahçe, Urla, Karaburun ve Seferihisar’da örgütleri dinledi. Yücel bu ziyaretlerin ardından Gaziemir, Torbalı ve Selçuk’a gitti ve  “2019’ da kuracağımız CHP İktidarı için durmaksızın çalışıyoruz” mesajını verdi.

CHP İzmir’in patronu 4’üncü güne ise Karşıyaka’dan başladı. Yücel her gittiği ilçede, belediye başkanı ve ilçe başkanı başta olmak üzere tüm örgüt tarafından karşılanıyor. Karşıyaka’da da İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın katılım yaptığı programa İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı,İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan ve partililer destek verdi.

Yücel partinin kalesi olan Karşıyaka’da daha sonra esnafları da ziyaret etti.

BAŞKAN KARABAĞ YOK!

Yücel’in Karşıyaka sonrasına adresi Bayraklı oldu. İlçe Başkanı Cemalettin Alper ile partililer tarafından karşılanan Yücel örgütle bir araya geldi. Fakat buluşmaya Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ katılmadı.