GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Mart 2019 Perşembe 14:30

CHP İzmir eğitim ordusunu topladı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, düzenlediği kahvaltıyla parti eğitmenlerini bir araya getirdi. Kahvaltı sonrası gerçekleşen toplantıda konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Yerel seçimlere iki  hafta kala parti eğitmenlerinden beklentilerini açıkladı.

Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikasında gerçekleşen CHP Parti Eğitmenleri toplantısına, CHP İzmir İl Eğitim Sekreteri Binali Gül, Parti Okulu İzmir İl Koordinatörü Abdullah Aydemir, İzmir Birinci Bölge Koordinatörü Tülay Bayır ve İzmir İkinci Bölge Koordinatörü Cahit Kişioğlu'nun yanı sıra CHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyeleri ve 90 parti eğitmeni katıldı.

Yaptığı konuşmada, parti eğitmenlerinin emeklerine ve fedakarca çalışmalarına teşekkür eden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, şunları söyledi:

"Siz değerli eğitimci arkadaşlarımın yaptığı işi çok önemsiyorum. Verdiğiniz eğitimler bu partiye bırakılan kalıcı eserler gibi. Bizlerin makamları gelip geçici olsa da eğitimcilerin sürdürebilir olması çok değerlidir. Sizler büyük özveri ve özen ile gönüllü olarak senelerdir çalıştınız, çalışıyorsunuz. Bu özen ve özveriniz için başta İl Koordinatörümüz Abdullah Aydemir’e, bölge koordinatörlerimiz Tülay Bayır ile Cahit Kişioğlu hocamıza ve siz çok değerli parti eğitmenlerimize minnetlerimi sunuyorum.Partimizin kurumsal alt yapısına çok büyük katkı koyan siz değerli eğitimci arkadaşlarımız sayesinde, İzmir'de parti içi eğitimlerde bugün geldiğimiz nokta gerçekten takdire şayan. Değerli parti eğitmenlerimiz, seçimlere 15 gün kaldı. Seçimler maalesef alanlarda değil, sandıklarda kazanılır oldu. Bu sebeple siz değerli eğitimcilerimize “Sandık Güvenliği Eğitimleri” doğrultusunda çok büyük görev düşüyor.  Önümüzdeki 2 hafta içerisinde eğitimleri programlanmamış ve yetişmesi mümkün gözükmeyen ilçelerimiz var ise, siz değerli parti eğitmenlerimizden hızlandırılmış eğitim programı talep ediyorum. Özellikle kaybedilen ilçelerimiz başta olmak üzere, diğer ilçelerimizde de hızlandırılmış ve mümkünse toplu eğitimlerin ivedilikle planlanmasını rica ediyorum"

ÖBEK ÇALIŞMASI VE EV ZİYARETLERİ VURGUSU
Seçim ve eğitim çalışmalarında öbek örgütlenmesi ve ev ziyaretlerini   çok önemsediğini ifade eden CHP il başkanı Deniz Yücel "Tüm bunların dışında çok önemsediğim, Parti Okulumuzun önderlik ettiği Öbek Örgütlenmesi'nin projesini İzmir’de sürdürülebilir bir proje olması ve tüm Türkiye’ye örnek teşkil edebilmesi için, seçim sonrası enerjimizin birçoğunu bu projeye aktarmamız gerektiği bilincindeyim. Çok önemsediğimiz bir diğer konuda ev ziyaretlerinin gerçekleştirilmesi ve bu ziyaretlerin formlarının sisteme girilmesi. hayatlarına dokunduğumuz, evlerine konuk olduğumuz insanlarımızın ne düşündüğünü, ne istediğini bilmemiz çok önemli Hedefimize ulaşmak ve partililerimizin kurumsal kimliğimizle birlikte alana çıkabilmesi için, gelecek süreçte de sizlere çok ihtiyaç vardır.  Neyi, nasıl yapacağımız hususunda; siz değerli parti eğitmenlerimizle paylaşımda bulunmak, sizlerden fikir almak bizlere güç katacaktır.  Desteğinizi her daim yanımızda hissetmek bizlere güç veriyor.   Karşılık beklemeden, gönüllü olarak verdiğiniz eğitimleriniz ve emekleriniz sayesinde Mart'ın sonu bahar olacak" dedi  

Toplantıda parti eğitmenleri de söz alarak yerel seçimlere 15 gün kala yapılacak çalışmalar hakkında görüşlerini aktarırken, çekilen toplu fotoğrafın ardından toplantı sona erdi.