GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Mart 2018 Cumartesi 17:23

CHP İzmir’de ilçe mesaileri: 3’üncü günde tam gaz

Başkanı Deniz Yücel, ilçe turuna üçüncü gününde hız kesmeden devam ediyor. Programa metropolden başlayıp Yarımada’ya geçen Yücel, Cumartesi mesaisiyle birlikte 11 ilçeye gitmiş olacak. Yücel, “Haftasonu tatili yok. 2019’ da kuracağımız CHP İktidarı için durmaksızın çalışıyoruz.

EGEDESONSÖZ/Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Şubat ayında seçimli olağan kurultay, Mart ayında ise tüzük değişikliğinin gerçekleştiği olağanüstü kurultay geride kaldı.

Parti, ülke genelinde tüm illerde 2019’da yapılması planlanan üç büyük seçime kilitlenme parolasıyla yürütülecek çalışmalar için hazırlıklara başladı.

CHP için ayrı bir öneme sahip olan İzmir’de de İl Başkanı Deniz Yücel süreç için düğmeye bastı ve alana indi. Başkan Yücel ilçe turunun ilk gününde Karabağlar, Buca, Balçova ve Narlıdere’yi ziyaret etti.

Başkan Yücel ikinci gün adresi ise Yarımada olmuştu. Güzelbahçe, Urla, Karaburun ve Seferihisar temasları için alana inen Yücel, gittiği ilçelerde örgütleri dinledi.

Yücel üçüncü gününe ise Gaziemir ile start verdi. Her ziyaretinde ilçe başkanları, belediye başkanları ve partililer tarafından karşılanan Yücel tempoyu arttırarak tura devam ediyor. Yücel’in gün içindeki ajandasında kaybedilen iki ilçe de var. Rotayı kentin güneyine kıran Yücel sonraki adresleri Torbalı ve Selçuk…

HAFTA SONU TATİLİ YOK
Yücel, “Hafta sonu tatili yok. 2019’ da kuracağımız CHP İktidarı için durmaksızın çalışıyoruz” mesajını verdi.