GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
19 Mart 2018 Pazartesi 13:59

CHP İzmir’de 2019’un ilk fitili ateşlendi: O ilçede adaylık açıklaması!

Ödemiş’te siyaset yapan Remzi Boyacıoğlu 2019’daki yerel seçim için aday adaylığını resmen açıkladı. Boyacıoğlu, “Zaten uzun süreden beri çalışıyordum. Artık zamanı geldi. Ön seçim yapılırsa da adayım, merkez yoklaması olsa da adayım. Her türlü adayım ve partimin emrindeyim” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü’nde Başkan Deniz Yücel’in ilçe ziyaretleri devam ederken aday hareketliliği kulislere yansımaya başladı.

Başkan Yücel, 2019’da gerçekleşmesi planlanan üç büyük seçim için gittiği her ilçede birlik, beraberlik vurgusu yapıyor. Süreçte en hareketli ilçelerden olması beklenen Ödemiş’te yerel seçimler için adaylık yarışının ilk fitilişi ateşlendi.

ÖN SEÇİM DE OLSA, MERKEZ YOKLAMASI DA YAPILSA ADAYIM, HER TÜRLÜ ADAYIM!

Remzi Boyacıoğlu ilan ettiği adaylık kararı için, “Zaten uzun süreden beri adaylık için çalışıyordum. Web sayfası oluştururken o ismi kullanmak zorundaydık. Arkadaşlarımızla tekrar yeniden bir değerlendirme yaptık. Sahada da çalışıyoruz, örgütümüzle de beraber oluyoruz. Kent ve ülke sorunlarını konuşuyoruz. Partimizi öne çıkarıyoruz. Artık zamanı geldi. Aday adayı noktasında böyle bir açıklama yapma kararı verdik. Genel merkezin talimatıyla ilgili erken açıklama yapmadım. Genel merkezle pazarlık notkasında da değilim. Ön seçim yapılırsa da adayım, merkez yoklaması olsa da adayım. Her türlü adayım ve partimin emrindeyim” dedi.