GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Eylül 2021 Salı 09:40

CHP Bayraklı'dan bağımlılıkla mücadele hamlesi

Bayraklı İlçe Örgütü ve Gençlik Kolları Yeni Bir Sosyal Sorumluluk Projesi için Uzman Sosyolog Terapist Kürşat Şahin Yıldırımer ile bir kez daha kolları sıvadı.

Daha önce CHP Bayraklı Örgütü ve Kadın Kolları ile ortak bir projede yer alıp, Bayraklı'da yaşayan  bir grup şiddet mağduru kadının yaşadığı travmalardan kurtulması için gönüllülük esası ile destek veren Uzm. Sosyolog Terapist Kürşat Şahin Yıldırımer, bu kez de CHP Bayraklı Örgütü'nün madde ve alkol bağımlıları üzerine yaptığı çalışmaya ücretsiz destek vermek üzere yola çıktı.

Son günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gençlerin sorunlarına yönelik peşpeşe açıkladığı somut çözüm önerileri ile, Gençler üzerinde geniş bir destek bulurken, Bayraklı Örgütü'nün gençleri de İlçe Başkanları ile birlikte Genel Başkanlarından feyz alarak çok önemli ve anlamlı bir çalışma başlattılar.

Bayraklı'da yaşayan, madde ve alkol bağımlısı olup, ekonomik sıkıntıları bulunan bir grup genç belirlenerek, bu gençlere  Uzman Sosyolog Terapist Kürşat Şahin Yıldırımer tarafından  ücretsiz bir şekilde Bilişsel Davranışçı Terapi uygulaması ile destek sağlanacak ve bağımlılıktan kurtulmalarının önü açılacaktır. 

Yürütülen bu projede gençlerin adı ve kişisel bilgileri hiçbir şekilde  paylaşılmayacak ve gizli tutulacaktır.  Projeyi yürüten ve emeği geçen herkesin temel amacı, toplumun umudu olan gençleri zararlı alışkanlıklardan kurtarmak ve topluma kazandırmak olarak belirlenmiştir.