GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
23 Haziran 2020 Salı 10:12

Bubikoğlu yıllara meydan okuyor

Yeşilçam denildiğinde akla ilk gelen kadın oyunculardan biri olan Gülşen Bubikoğlu'nun (65) son paylaşımı çok konuşuldu. Güzel oyuncunun verdiği poz, yıllar önce çekilen bir karesine çok benzetildi.

Türk sinemasına damgasını vuran Gülşen Bubikoğlu, uzun süredir kameraların uzağında sakin bir hayat sürüyor.
Aynı zamanda iyi bir sosyal medya kullanıcısı da olan Gülşen Bubikoğlu, hayranlarıyla bu sayede iletişimini koparmıyor.
Bubikoğlu'nun sosyal medyada yaptığı son paylaşım çok beğenildi.
Uzun süredir kısa kullandığı saçlarının uzadığından bahseden oyuncu, paylaşımına, "Karantina günlerinde saçlarım uzadı. Şaka şaka, değişiklik olsun dedim. Anladım ki uzun saça tahammülüm kalmamış. Hele bu sıcak havalarda” notunu düştü.
Öte yandan Bubikoğlu'nun bu pozu gerek yakasındaki gül detayı gerek duruşuyla yıllar önce çekilen fotoğrafına benzetildi.
Usta oyuncu, geçtiğimiz aylarda da bir hayranının "Ekranlara dönmeyi düşünmüyor musunuz?" sorusuna verdiği yanıtla gündeme gelmişti.
Bubikoğlu, "Vaktimi kızım Zeynep'ten olan torunum Mavi ile geçiriyorum genellikle. Bana büyük enerji veriyor. Hayata bağlıyor. Çok neşeli, kaliteli anlar yaşıyoruz. Dizilerden ise sağ olsun teklifler gelmeye devam ediyor. Ama bazı şeyler geçmişte kaldı. O çalışma temposunu asla kaldıramam. Ekrana dönmeyi düşünmüyorum" demişti.(DHA)