GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
17 Aralık 2017 Pazar 11:37

Bornova'da yılbaşına özel kadın matineleri

İzmir'in Bornova ilçesinde yaşayan kadınlar, Bornova Belediyesi'nin yılbaşına özel olarak düzenleyeceği kadın matinelerinde buluşacak. Sürpriz hediyelerin dağıtılacağı, yarışmaların yapılacağı matinelerde sevilen sanatçılar sahnede olacak.

Yılbaşına özel olarak hazırlanan matineler, 22 Aralık Cuma günü Işıkkent İzbaş Düğün Salonu'nda, 28 Aralık Perşembe Günü Atatürk Mahallesi Dr. Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi'nde 29 Aralık Cuma Günü ise Çamdibi İzbaş Düğün Salonu'nda, gerçekleştirilecek. Matinelere, anneleri ile birlikte gelecek minikler için de aktiviteler  olacak. Çocuklar, palyaçolar, yüz boyama etkinliği ve oyuncak parkurunda keyifli saatler geçirecek. Çizgi kahramanlarla hatıra fotoğrafı çektirecek. Sürpriz hediyelerin dağıtılıp, yarışmalarla renklenecek matinelerde sevilen sanatçılar sahnede olacak.

Işıkkent ve Atatürk Mahallesi'nde Selda Kesgi ve 'Mikrop Hikmet' lakaplı Hikmet Durmuş, Çamdibi'nde ise Gamze Matracı Bornovalı kadınlarla birlikte olacak.

Kadınların hayatın her alanında daha etkin olması gerektiğini ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Bu anlayışla özellikle istihdama yönelik pek çok proje hayata geçirdik. Bornova Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Bornova Belediyesi Konfeksiyon Eğitim Merkezi'ni kurduk. Tüm bu çalışmaları yaparken, 'eğlenmek onların da hakkı' diyerek yeni yıla da kadınlarımızla birlikte girmek istedik" diye konuştu. (DHA)