GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
19 Mart 2018 Pazartesi 10:23

Bornova'da vatandaşlarla proje ve hizmet buluşması

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Pınarbaşı’nın Kemalpaşa ve Ümit Mahallerinde muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Proje ve hizmetler ele alınırken, öneri ve istekler de değerlendirildi

Bornova’da proje ve hizmetler mahallelerde vatandaşlarla birlikte belirleniyor. Bu kapsamda mahalle gezilerine devam eden Bornova Belediye Başkanı Pınarbaşı’nda Kemalpaşa ve Ümit Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Önce muhtarları ziyaret eden Atila, devam eden proje ve hizmetleri değerlendirdi.

Daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Atila; öneri ve istekleri dinledi. Yeni taleplerin değerlendirilmesi ve gerekli proje ve hizmetlerin oluşturulması için çalışmaları başlattı.

Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Koray Doğru, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya teşekkür ederek, “Çok iyi bir birliktelik oldu. Vatandaşlarımız da isteklerini anlatma imkanı buldu. Tüm dernek ve kooperatifler de fikirlerini iletti. Fikirlerimizin dikkate alınıp projelerin bu şekilde oluşturulması son derece güzel bir yaklaşım” dedi.Ümit Mahallesi Muhtarı Ayhan Polat da, “Başkanımız geldi. Vatandaşlarımızla ve bizimle görüştü. Ben öncelikle hem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’na hem de Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila’ya verdikleri hizmetler nedeniyle teşekkür ediyorum. Gerçekten mahallemize önemli hizmetler yapıldı. Kalan eksikler de tamamlanıyor.”