GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
18 Nisan 2019 Perşembe 20:30

Bornova Belediyesi’nde değişiklik ve atamalar!

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Başkan Yardımcısı olarak İbrahim Ulaş Polat ve Ercan Kahya’yı görevlendirdi. Ayrıca belediyede sözleşmeli memur olan CHP İzmir İl Gençlik Kolları eski Başkanı Sinan Sarıküse’nin de anlaşması feshedildi.

EGEDESONSÖZ- Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, 31 Mart yerel seçimleri sonrasında göreve geldiği andan yaptığı değişikliklere bir yenisini daha ekledi. Başkan İduğ geçtiğimiz günlerde belediye şirketleri olan Bornova Belediyesi Personel A.Ş ile İZBAŞ A.Ş’nin yönetim kurullarını görevden almıştı.

Aynı zamanda Bornova Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevlerini sürdüren Bergüzar Başar Köpüklü ile Zerrin Gençtürk’ün de şirketlerin yönetim kurulu başkanlığı görevleri bitmiş oldu. Belediyeden yapılan açıklamada yönetimdeki isimlerin sadece imza yetkilerinin alındığı aktarılmıştı.

Gelinen noktada kurumda değişikliler devam etti. Belediyede sözleşmeli memur olarak görev yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığını geçtiğimiz yıllarda farklı 2 dönem yürüten Sinan Sarıküse’nin de anlaşması feshedildi.

İduğ başkan yardımcısı olarak CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat’ın kardeşi İbrahim Ulaş Polat ve Ercan Kahya’yı görevlendirdi.

YORUM YAPMAK PARTİ TERBİYEME YAKIŞMAZ
Sarıküse işten çıkarılmasıyla ilgili, “Böyle süreçlerde konuşmak bize yakışmaz. Sözleşmem feshedilmiş. Saygı duyduğumu söyledim. Kurum adına da hayırlı uğurlu olsun. Ben bu partide uzun yıllar görev yapmış bir adamım. Benim parti terbiyeme bu tür konularda yorum yapmak yakışmaz. Ben parti terbiyesi almış biriyim” açıklamalarını yaptı.