GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
25 Mart 2020 Çarşamba 14:24

Başkan Yücel'den 'dayanışma' çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yeni koronavirüs salgınında, İzmir’de Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin verdiği hizmetlere dikkat çekerek, İzmirlilere dayanışma mesajı verdi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medya hesaplarından verdiği mesajda, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin farklı kurumlarında katkılarıyla,  65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara verdiği hizmete vurgu yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medya hesaplarından belediye ekiplerinin çalışmalarından bazı fotoğraflar paylaşarak, şu mesajı yayımladı;

"Bu zor günleri dayanışmayla birlikte aşacağız. İzmir’de başta büyükşehir belediyemiz olmak üzere tüm belediyelerimiz, vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılamak için teyakkuzda. Çeşitli kurumların da katkı verdiği ekipler, ihtiyaç sahipleri ve 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ilaç, gıda ve tüm ihtiyaçlarını “evde kalsınlar” diye kapı kapı dolaşarak gideriyorlar. Ayrıca bu süreçte doğadaki diğer canlıları da unutmuyoruz."

30 İLÇEDE ÖZEL EKİPLER
CHP İzmir İl Başkanlığı da koronavirüs salgını sebebiyle daha önce başlattığı bir çalışmayla,  İzmir’in 30 ilçesinde 65 yaş üstü vatandaşların evden çıkmamaları için ekipler oluşturmuştu. Kurulan ekipler vatandaşların market, eczane ve diğer alışverişlerini gerçekleştirerek özellikle sokağa çıkmaları riskli olan vatandaşların evlerinde kalmasını sağlıyor.