GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
14 Ocak 2021 Perşembe 14:52

Başkan Soyer açıkladı: İzmir'e yeni fuar geliyor

İzmir'in kanaat önderleri Ender Yorgancılar, Mahmut Özgener, Işınsu Kestelli, Jak Eskinazi'nin de katıldığı İZFAŞ Yönetim Kurulu toplantısını değerlendiren Büyükşehir Başkanı Soyer, "İzmir olarak gücümüzü nasıl büyütürüz, onun peşindeyiz. Bir çok projenin adını koyduk. Birlikte daha güçlüyüz" açıklamasında bulundu

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Soyer'in başkanlığında yapılan İZFAŞ Yönetim Kurulu toplantısı, güçbirliği konusunda adeta gövde gösterisine dönüştü. EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli, Ege İhracatçılar Birliği Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, İZFAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Canan Karaosmanoğlu Alıcı ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda alınan kararlar, Başkan Soyer'i heyecanlandırdı.

ÇOK KIYMETLİ, ÖNEMLİ PROJELERİN KARARINI ALDIK
Toplantının çok faydalı geçtiğinin altını çizen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,   "İzmir'in kanaat önderi arkadaşların da katılım gösterdiği toplantıda çok önemli, çok kıymetli kararlar aldık. Onlarla beraber olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Bize güç katıyorlar" dedi.

Başkan Soyer, toplantı hakkında şu değerlendirmelerde bulundu:

"Pandemi süreci çok sıkıntılı geçti. Bunların hepsi geride kalacak, bunu biliyoruz. Hayat hep böyle gitmeyecek. Aşıyla beraber biz de normalleşeceğiz. Dolayısıyla şimdiden, gelecekteki o günlere hazırlık yapmamız lazım. Bu, planlama işi, revizyon işi. Sonuçta hepimiz, gücümüzü nasıl bütüyürüz, İzmir'in gücünü nasıl artırırız, yarınlara nasıl hazır hale geliriz, İzmir'in önüne nasıl bir vizyon koyarız, bunları tartıştık. Birçok önemli projenin adını koyduk. 2021 ve 2022 takvimini büyük bir ölçüde gerçekleştirdik. Hangi fuarları yapacağız, uluslararası organizasyonlarda kimler sorumluluk üstlenecek, bunun da adını koyduk. Yeni fuarlar gelecek. Hangi fuarlar olduğunu şimdiden söylemem doğru olmaz; çünkü üzerinde biraz daha çalışmamız gerekiyor. İzmir'e değer katacak çalışmaların planlamasını yaptık. İZFAŞ Yönetim Kurulu toplantısına katılan başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Onlarla beraber olmaktan memnuniyet duyuyorum. Bize güç katıyorlar. Birlikte çok güzel işler yapacağız."