GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
9 Nisan 2020 Perşembe 09:52

Başkan Selvitopu: 6 yılımızı dolu dolu geçirdik!

İkinci döneminin ilk yılını geride bırakan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ilçedeki çalışmalar, faaliyetler, hizmetler, yapılanlar noktasında açıklamalarda bulundu. “6 yılımızı dolu dolu geçirdik” diyen Başkan Selvitopu, kurumu, ‘istikrarlı bir belediye’ olarak nitelendirdi. Selvitopu ayrıca Büyükşehir Belediyesi ile ilişkiyi de, ‘olması gerektiği gibi’ sözleriyle özetledi.  

EGEDESONSÖZ- (Özel Haber)- Türkiye’de 2019 yılının 31 Mart günü gerçekleşen yerel seçimlerde sandıktan çıkarak koltuğa oturan belediye başkanları 1 yıllarını geride bıraktı. Başkanlar mazbatalarına Nisan ayının ilk haftasında kavuşur kavuşmaz hizmete başlamıştı.

Başkanlardan kimisi geçmiş yıllardan gelen görevini sürdürürken çoğunluğu ise ilk dönemlerini yaşıyor. Metropolün en büyük ve kalabalık ilçelerinin başında gelen Karabağlar’da görevde olan Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Egedesonsöz’e konuştu.

İkinci kez seçilen Başkan Selvitopu yeni dönemde geride kalan 1 yıllık görev süresini değerlendirirken kısa soru-cevap şeklinde gerçekleşen mini röportajda çarpıcı yanıtlar verdi.

Her ne kadar koronavirüs ile mücadele kapsamında olağanüstü bir dönemden geçilse de yerel yöneticiler 1 yıllık faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yapıyor. İşte Selvitopu ile gerçekleşen soru cevap:

Görev sürenizde tam 1 yıl doldu, nasıl geçti bunca zaman?

Bizim 6’ncı yılımız… Dolu dolu geçti!

Nasıl bir belediye devraldınız?

İstikrarlı bir belediye

Şu an ilçenizde görev yaparken daha önce yapılmayan neleri yapıyorsunuz?

Her türlü hizmeti yerine getiriyoruz

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile aranızdaki ilişki nasıl?

Olması gerektiği gibi!

Güncel olarak koronavirüsle mücadele noktasında neler yapıyorsunuz?

Topyekun mücadele içindeyiz