GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
13 Ağustos 2019 Salı 09:31

Başkan İduğ'a girişimcilerden destek

Girişimciler ve İş Dünyası Derneği Başkanı Merve Civelek ve yönetim kurulu üyeleri Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'u ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Civelek, Başkan İduğ'a dernek olarak her konuda destek olmaya hazır olduklarını söyledi.

Girişimciler ve İş Dünyası Derneği (GİSİDER) Başkanı Merve Civelek ve yönetim kurulu üyeleri Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'u ziyaret etti. GİSİDER Başkanı Civelek, yerel yönetimlerin ve sivil toplum kuruluşlarının birbirine destek olması gerektiğini söyleyerek, "Biz her zaman sizlerin yanınızdayız. Bizim desteğimize ihtiyaç duyarsanız her zaman varız" dedi.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ da, Türkiye'de kadın girişimci sayısının az olduğunu ve bu nedenle büyük sıkıntı yaşandığını belirterek, "Kadın girişimciler bizim başımızın tacı. Dernek çatısı altında bir araya gelmenizden ve attığınız adımlardan dolayı sizi kutluyorum. Dernekçilik, gönüllülük esaslı bir konu. Türkiye'de sivil toplum kuruluşları ne kadar çok gelişirse, yerel yönetimlerle birlikte ülkemiz için o kadar çok projeye imza atacaktır" dedi.