GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
20 Ocak 2018 Cumartesi 14:25

Başkan Badem'den o fotoğrafa ilginç yorum: Karnım ağrıdı

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem eşi Nevim Badem’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekilmiş fotoğrafı görünce ilginç bir yorum yaptı. Badem, “Karnım ağrıdı” dedi.

EGEDESONSÖZ- Ödemiş’in AK Partili Belediye Başkanı Mahmut Badem eşi Nevin Badem ile birlikte İstanbul’a gitti. Burada etkinliklere katılan Badem çifti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Nezdinde Kurulacak Olan Donör Fonuna İlişkin İşbirliği Anlaşması İmza Töreni’nin bulunduğu salonda yerini aldı.

Toplantı için alana gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yakalayan Nevin Badem ve yanındaki isimler fotoğraf çektirerek sohbet etti. Daha önce de birkaç kez Emine Erdoğan ile yakın temas kuran ve tanışan Badem, Ödemiş’in selamını iletti.  Bu görüşmeye, Belediye Başkanı Badem eşlik edemedi. Fotoğraf kendisine gösterilince de şaşkınlığını gizleyemedi. Kendi sosyal medya hesabından fotoğrafı paylaşan Belediye Başkanı Badem, “Toplantı arasında hanımlar reisle fotoğraf çekilmişler. Karnım ağrıdı!” notunu yazdı.  Badem’in “karnım ağrıdı” ifadesini fotoğraf karesinde yer alamadığı için yaşadığı üzüntüden dolayı kullandığı öğrenildi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda eski Başkan Ömer Cihat Akay döneminde Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Badem’i Erdoğan da yakından tanıyor. 2004 yılında Ödemiş’te belediye başkanlığı yapan Badem, bir dönem aradan sonra 2014’te yeniden başkan olarak seçilmişti. Badem, yaklaşık dört yıldır, ikinci dönem başkanlık yapıyor.