GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
10 Eylül 2019 Salı 16:25

Başkan Aksoy’dan ’kendisine 10 bin TL maaş bağladı’ iddiasına yalanlama!

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, belediye şirketi olan META Su İnşaat Taşımacılık Unlu Mamuller Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne kendisini müdür olarak atadığı ve 10 bin TL maaş aldığı iddialarını yalanladı.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partili Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy bazı basın-yayın kuruluşlarında hakkında çıkan belediyeye bağlı META Su İnşaat Taşımacılık Unlu Mamuller Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne kendisini müdür olarak atadığı ve 10 bin TL maaş aldığı iddialarını yalanladı. Başkan Aksoy ayrıca belediye başkanlığından gelen maaşını da hayır kurumlarına bağışladığını belirtti.

Başkan Aksoy, yaptığı açıklamada; "Bir takım medya organlarında belediyemize ait şirketlerden aylık aldığıma dair haberler yapılmaktadır. Belediyemize ait şirketlerden Huzur Hakkı ya da başka bir ad altında hiçbir ücret almadığım gibi Belediye Başkanlığı’ndan almış olduğum aylığımı da hayır kurumlarına bağışladığımı kamuoyunun bilgisine sunarım. Tarafımı yıpratmak adına bu tür asılsız haberleri yapanlar hakkında yasal hakkımı sonuna kadar kullanacağımı bildirir, saygılarımı sunarım" dedi.