GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Ocak 2020 Salı 11:51

Başkan Aksoy’dan 4 adaylı paylaşım: Kazanan CHP olacak!

Menemen Belediye Başkanı Aksoy, ilçe başkanlığına aday olan Ömer Güney, Sadık Tanrıverdi, Mehmet Çoban ve Turan Erdoğan’la fotoğraf paylaştı ve “CHP Menemen İlçe Başkan adayı arkadaşlarımla omuz omuzayız. Biz biriz hepimiz CHP’liyiz. Tüm aday arkadaşlarıma kongrede başarılar diliyorum. Kazanan CHP olacak” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) olağan kurultay takvimi işliyor. İzmir’de mahalle delege seçimleriyle başlayan ve ilçe kongreleriyle devam eden süreçte sona gelindi. Önümüzdeki hafta sonu Menemen ve Karşıyaka’da gerçekleşecek seçimlerle ikinci etap geride kalacak.

Gözler 31 Mart yerel seçimleriyle birlikte 20 yıllık dönemin kapandığı ve yeni bir sayfanın açıldığı Menemen’e çevrildi. CHP İlçe Başkanı Serdar Değirmenci’nin göreve devam etmek istemediği biliniyor. İlçede aday bollu yaşanıyor. Değirmenci’nin yokluğunda Ömer Güney, Sadık Tanrıverdi, Mehmet Çoban, Turan Erdoğan’ın adaylığını ilan etti. Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy da kongre öncesine anlamlı bir paylaşımda bulundu. Aksoy sosyal medya hesabından 4 adayla fotoğrafını paylaştı ve altına, “CHP Menemen İlçe Başkan adayı arkadaşlarımla omuz omuzayız. Biz biriz hepimiz CHP’liyiz. Tüm aday arkadaşlarıma kongrede başarılar diliyorum. Kazanan CHP olacak” notunu düştü.