GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
18 Mart 2018 Pazar 14:23

Bahçeli yeniden başkan: 4 isim liste dışı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin 12. Olağan Büyük Kurultayı'nın açılışında yaptığı konuşmada CHP'yi eleştirdi. Devlet Bahçeli, kullanılan 1169 oydan 1167 delegenin oyuyla 9. kez genel başkanlığa seçildi.

Bahçeli, kurultay konuşmasında Cumhur ittifakının gerekçelerini anlatırken CHP’yi sert sözlerle şöyle eleştirdi:

 “Cumhur İttifakı, Cumhuriyet’in iradesidir, Türk milletinin tarihi uzlaşmasıdır. İstiklal ve istikbalimizin teminatıdır. CHP, İP, HDP, PKK, FETÖ, PYD, YPG, IŞİD, DHKP-C ve küresel cinayet şebekesinden müteşekkil ihtilaf ve ihanet bloku cumhurun karşısında tel tel dağılacak, kaybetmekten başka seçeneği olmayacaktır.
Bu CHP ki, FETÖ’nün yörüngesindedir, PKK’nın hizasındadır, PYD’nin emeline hizmetle meşguldür.
Çiftlik Bank dolandırıcılığıyla CHP’nin tevatür, tezgah ve tezviratları birdir, aynıdır.
Ana muhalefet, ana vatana ihanet içindedir.

Baraj altında kalacakmışız, bu nedenle kurtarılmışız.
Tabanımız kaymış, bu sebeple can simidi uzatılmış.
MHP dağılmış, ciddi sorunlarımız varmış, harici destekle toparlanmamız için çaba sarfediliyormuş.

Kim bu müfteriler? CHP, İP, HDP ve Perinçekgiller familyası.

CHP'YE AĞIR SÖZLER
Bunlar;
FETÖ’ye kur yaparlar, PKK’ya arka çıkarlar,
Türkiye düşmanlarıyla saf tutarlar,
Kıbrıs’ta Rum, Ege’de Yunanlı, Karabağ da Ermeni, Kudüs’te Siyonist, Irak’ta Barzani peşmergesi, Suriye’de PYD’li olurlar.
Brüksel’de jurnalci, Vaşington’da mandacı olarak karşımıza çıkarlar.
Bunlar her kılığa girerler de, ne hazindir ki bir tek Türk olmazlar, Türk olamazlar.
CHP, siyasetteki teftir, bu tefi çalanlar ise Pensilvanya’dan İmralı’ya kadar ne kadar Türk düşmanı varsa onlardır.
CHP, eğer 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsünü kasten, taammüden görmüyorsa, Pensilvanya’nın nüfusuna kayıt yaptırmış demektir.
MHP yürür, CHP sürünür, MHP yapar, alayı birden ölü balık gibi bakar.

4 GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSİM MYK DIŞI KALDI
Habertürk TV'de yer alan bilgiye göre, MHP lideri Devlet Bahçeli, mevcut 4 genel başkan yardımcısını, yeni MYK'ya almadı.MHP Genel Başkanı Bahçeli tarafından, Oktay Öztürk, Ahmet Kenan Tanrıkulu, Mehmet Günal ve Şefkat Çetin yeniden MYK listesine aday gösterilmedi. Listede eski Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Mehmet Parsak, İzzet Ulvi Yönter yeni isimler olarak ön plana çıktı.

DELEGELERE TEŞEKKÜR ETTİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kapanış konuşmasını yaptı. Delegelere teşekkür eden Bahçeli şöyle konuştu:Bu salonda görkemli bir heyecan yaşanmıştır. Hepinizle gurur duyuyorum, müteşekkirim. Ülkenin dört bir yanından Ankaraya gelen dava arkadaşları milli duruşun şühedaya vefanın millete bekanın gereğini yapmışlardır. Tarihe geçecek bir kurultay hafızalardan çıkmayacak kutlu bir buluşma yapılmıştır. MHP, imrenilecek gıptayla hatırlanacak büyük bir başarıya imza atmıştır. İradenin sahibi milliyetçi ülkücü hareket sözünü söylemiş tercihini yapmıştır. Bugün dedikodu alt edilmiştir. Amansız saldırılar alçak operasyonlar ahlaksız suçlamalar bir kez daha ezilmiş bir kez daha imanla engellenmiştir. Büyük kurultayımızın manevi havası MHP üzerine hesap yapan plan uran işbirlikçileri bozguna uğratmıştır. Sizlerle dava arkadaşı olmaktan iftihar ediyorum. Herkes çok iyi bilsin ki bu kutsal vatan sahipsiz değildir. Bu aziz millet yalnız ve çaresiz değildir. Milliyetçi hareket vatana borcunu ödemek için sabırsızdır. Bu milli duruş şahlanış Türkiyenin içinde bulunduğu kara günleri geride bırakarak aydınlık geleceğe yürüyeceğini göstermektedir. Hepinize güveniyorum. Türkiyenin geleceğinin güvencesi olduğunuza yürekten inanıyorum."

(Hürriyet)