GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
14 Şubat 2019 Perşembe 13:27

Akhisarspor'da Cihat Arslan dönemi sona erdi

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftayı 17 puanla son sırada geçen Akhisarspor, teknik direktör Cihat Arslan'la yollarını ayırdı.

Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, yaptığı açıklamada, teknik direktör Cihat Arslan'la yollarını ayırdıklarını belirterek, kendisine bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Eryüksel, ligin ilk devresinde de geçici olarak görev yapan Cem Kavçak'la yollarına devam edeceklerini söyledi.

Cem Kavçak'ın kendi bünyelerinde yetiştiğini, genç ve bilgili olduğunu belirten başkan Hüseyin Eryüksel, "Hiçbir şekilde başka teknik direktör arayışımız yok. Yolumuza Cem Kavçak ile devam edeceğiz. Takımı çok iyi tanıyor. Kendisine güveniyoruz. Ligde son sıradayız ama iyi futbol oynuyoruz. Son vuruşlarda başarılı olsak bu konumda yer almazdık. Önümüzde 13 maç kaldı. Her şeyimizi ortaya koyup düşme hattından kurtulmaya çalışacağız" dedi. 

Aynı zamanda Akhisar'da 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayı da olan Eryüksel, başkanlık görevini de sürdüreceğini hatırlattı.

ARSLAN'IN KARNESİ
Teknik direktör Safet Susic'le yolların ayrılmasının ardından 7. haftada göreve gelen Cihat Arslan yönetiminde 15 maça çıkan Akhisarspor, bu müsabakalarda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 yenilgi aldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kadar yükselen ve ilk maçta Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup eden yeşil-siyahlı ekip, Arslan idaresinde çıktığı UEFA Avrupa Ligi'nde ise 4 yenilgi ve 1 beraberlikle sahadan ayrıldı. (AA, DHA)