GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
18 Kasım 2017 Cumartesi 15:00

AK Partili Sürekli'den Kınık çıkarması... 'Ne kadar memnun olsalar az'

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, dün Kınık ilçesini ziyaret etti.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, dün Kınık ilçesini ziyaret etti.

Sürekli, ilk olarak Kınık Belediye Başkanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Kınık'ta yaptırılan TOKİ konutları için 2. Etap başvuruların devam ettiği Kınık Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nü ziyaret edip Toki konutlarına müracaat eden vatandaşlarla selamlaşıp onlarla sohbet etti.

Sürekli daha sonra  Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer AK Parti Kınık İlçe Başkanı Sami Mollaahmet ile beraber yapımı süren Kınık Devlet hastanesi inşaatını inceleyerek yüklenici firmadan bilgi aldı. TOKİ inşaat alanını da ziyaret eden Kerem Ali Sürekli konutları gezip Mütahit firma yetkililerinden bilgiler aldı konutların kısa sürede tamamlanmasını 'Bir yıl önce burası taşlık bir tepeydi ama şu an baktığımızda  bir mahalleye dönüşmüş. Çevre düzenlemesi bittiğinde Kınık ilçesinin gerek şehrin gürültüsünden uzak gerekse temiz hava kalitesi açısından ilçenin en güzel mahallesi olacak. Ben Başta Belediye Başkanımız olmak üzere bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' dedi.

Sürekli, Kınık Belediyesi ve İzmir Valiliği tarafından ortaklaşa olarak yapılan Pekmez Pazarı Cami ile Kınık Şehir Hamamı Restorasyon çalışmalarını da gezdi. Kınık Aşağı mahalle sakinleriyle bir kahvehanede çay içen Sürekli ilçe pazarını da gezip esnafa hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Sürekli ziyaret sonunda yaptığı açıklamada 'Kınıklılar Belediye Başkanlarından ne kadar memnun olsalar az. Kendisi göreve geldiği 2014 yılında ilçenin tüm ihtiyaçlarını belirleyip 3 yılda Maden Şehitleri Parkı, Kınık Devlet Hastanesi, TOKİ konutları, Delez Yaşam Vadisi projelerinin bazılarını bitirdi. Bazılarını ise 2018 yılı içerisinde tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunacak. Bizler Ankara'dan Sadık Başkanımız Kınık'tan 'Kınıklılara nasıl bir hizmeti daha getiririz' diye çalışıyoruz. Kınıklılar bize ve Sadık Başkanımıza sahip çıktığı sürece bu yönde çalışmalarımız devam edecektir' dedi.