GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
20 Kasım 2020 Cuma 16:43

AK Partili Kaya'dan CHP'li Sertel'e 'özür' çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Atilla Sertel'in ihalede usulsuzlük yapıldığı iddialarına yanıt veren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "Bir yalan ne kadar hızlı olursa olsun, hakikat onu yetişip geçer. Bu sorumsuz siyasetçiler sizce utanıp özür dilerler mi!" ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Atilla Sertel, geçtiğimiz günlerde İzmir'de Milli Emlak tarafından değerinin altında ve ihalesiz olarak satılan arazilerin olduğunu iddia etmişti. 

-İŞTE O HABER

İddialar sonrası İzmir Valiliği yazılı bir açıklama yaparak iddiaların gerçek olmadığını belirtirken, Sertel'e bir yanıtta AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden Atilla Sertel ve İzmir Valiliğinin yazılarını paylaşan AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, Sertel'e yüklendi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın paylaşımı şu şekilde:

"CHP'li siyasetçilerin bir siyasi yalanı daha ortaya çıktı.  Bir yalan ne kadar hızlı olursa olsun, hakikat onu yetişip geçer. Bu sorumsuz siyasetçiler sizce utanıp özür dilerler mi! Mesele bu."