GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Şubat 2019 Pazar 13:03

AK Parti Konak adayı Eroğlu'na sendika desteği

Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, Sivil Toplum Kuruluşlarının gücü bizim gücümüzdür. İlgi ve destekleri çalışmalarımızda bize kuvvet veriyor, gücümüze güç katıyor. Yerel idareyle STK’larımızın gücünü birleştireceğiz. Kararları hep birlikte vereceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) İzmir Şubesi’ni ziyaret etti. SİME-SEN üyelerinin devletimizin kalbinde çok önemli görevler üstlendiğini ifade eden Eroğlu, “Çalışmalarınızı, istek, talep ve beklentilerinizi çok iyi biliyorum. Çok önemli kuruluşlarımızda görev yapıyorsunuz. Çalışmalarınızla devlet ile insanımız arasında köprü durumundasınız. Bir bakıma devletimizin gülen yüzü konumundasınız. Yönetirken, karar alırken ve uygularken birlikte adım atacağız. Sizlerle birlikte olmak ve beraber çalışmak bizim vazgeçilmez ilkelerimizdendir. STK’lara sırtını dönen, görmezden gelen ve yok sayan demokrasi anlayışı ve mahalli idarecilik dönemi bitmiştir. AK Parti’nin belediyecilik tecrübesiyle sizlerin her zaman yanınızda ve destekçiniz olacağız. Konak’a birlikte değer katacak ve değer kazandıracağız” dedi.

SİME-SEN AİLESİ OLARAK…
SİME-SEN Şube Başkanı İbrahim Gümüş de Konak Belediye Başkan Adaylığı sürecinin başarıyla taçlanması temennisinde bulunarak şöyle konuştu; “Ziyaretiniz bizi ve üyelerimizi çok memnun etti. İzmir’in sizin gibi çalışacak, demokrasiyi savunacak, hizmet edecek ve sözlerinin arkasında duracak yöneticilere ihtiyacı var. Bizim sorunlarımızı biliyorsunuz. Özellikle engelli üyelerimiz ve temsilcilerimiz önemli sorunlarla baş etmek zorunda kalıyor. Bir araya gelmek istediğimizde yer ve otopark sorunu yaşıyoruz. Projeleriniz arasında bu konuların olduğunu öğrendik. SİME-SEN ailesi olarak desteğimiz sizinle.”

Eroğlu, toplantı sonunda SİME-SEN İzmir Şubesi Başkanı İbrahim Gümüş, üyeler ve temsilcilerle öz çekim yaptı.